Pelnas didėja, sąnaudos mažėja
Centralizuotas finansų, atsargų ir žmogiškųjų resursų valdymas leidžia gerokai sumažinti išlaidas ir padidinti pelną. Realaus laiko finansinės ir sandėlio ataskaitos padeda kelti verslo efektyvumą. Lyginamoji restoranų veiklos rodiklių analizė leidžia atrinkti pačius sėkmingiausius restoranus ir pagerinti jų rodiklius, taip pat padeda rasti veiklos trūkumus, kuriuos pašalinus gaunamas didesnis pelnas.
Reali restoranų tinklo kontrolė
Detali viso tinklo ar atskiro restorano informacija apie finansus, personalą, pardavimus, staliukų rezervacijas ir atsargas pasiekiama realiu laiku bet kurioje pasaulio vietoje. Tai gali būti užsakymas, sąskaita ar maisto pristatymas. Kiekvienas uždirbtas euras bus jūsų kontrolėje ir nė vienas išleistas centas nebus neprižiūrėtas.
Atkartokite savo verslą
Restoranų tinklo aptarnavimo standartai, naujos kainos ir specialūs pasiūlymai siunčiami akimirksniu iš centrinio biuro į visus valdomus restoranus ir įsigalioja automatiškai nurodytu laiku. Automatinis ateinančių užsakymų iš restoranų surinkimas, užduočių gamybai formavimas ir pagamintos produkcijos išvežimas į atskirus restoranus leidžia efektyviai kontroliuoti gamybos taškus.
Logistika ir centralizuotas produkcijos paskirstymas
Automatinė apskaitos duomenų konsolidacija leidžia jums efektyviai sumažinti veiklos sąnaudas ir pradėti naujus projektus. Turint žinynus, receptūras ir standartus bet kuriame pasaulio krašte galima ypač greitai paleisti naują jūsų tinklo restoraną arba padėti tai padaryti jūsų franšizės partneriams.
Funkcionalumas
Restoranų tinklo centrinis biuras
- Geografiškai išsibarsčiusio tinklo valdymas: bendri žinynai ir standartai
- Realaus laiko restoranų tinklo operacijų monitoringas centriniame biure
- Rinkodaros akcijų įgyvendinimas ir specialūs pasiūlymai
- Konsoliduotos valdymo ir finansų ataskaitos realiu laiku
- Centralizuotas personalo ir darbo užmokesčio valdymas, motyvacinių schemų palaikymas
- Neatvykimų valdymo sistema, darbo grafikų planavimas ir integruotas mokesčių skaičiavimo mechanizmas
- Detali informacija apie konkretų maisto pristatymą, sąskaitą ar užsakymą iš bet kurio tinklo restorano
- Viso restoranų tinklo finansinių rodiklių lyginamoji analizė
- Viso tinklo organizacijų bendras sąskaitų reguliavimas ir prekių judėjimas
- Centralizuotas prekių pirkimas ir santykių su tiekėjais valdymas
- Lyginamoji pirkimų ir pardavimų analizė
- Bendras prekių sąrašas, meniu ir receptūros, jas galima keisti, kai to reikia
- Automatinis pavojingų ir probleminių veiklų nustatymas
- Automatinis duomenų sinchronizavimas, kai dingsta interneto ryšys
Gamybos ir platinimo infrastruktūra, logistika
- Užsakymų, gautų iš restoranų, formavimas ir tolimesnis vykdymas
- Konsoliduotas užsakymų vykdymas
- Užduočių paskirstymas tarp objektų ir pamainų
- Žaliavų poreikio skaičiavimas ir atsargų lygio kontrolė
- Pakankamo žaliavų lygio gamybai užtikrinimas
- Užsakymų gavimas, paruošimas ir išvežimas į tinklo restoranus
- Automatinis išvežimo dokumentų formavimas
- Pristatytų produktų valdymas
- Darbo eigos valdymas
- Atsargų valdymas ir galiojimo laiko kontrolė
- Receptūrų versijų valdymas ir patiekalų savikainos analizė
- Gamybos analizė ir pagamintų produktų pristatymo analizė
Atskiri restoranai
- Kainų ir meniu kūrimas
- Užsakymų siuntimas į „centrą“
- Skirtingų receptūrų versijų naudojimas
- Dalyvavimas globaliose lojalumo programose